CASETA DIRECTIE AUDI A5
PESTE 45.000 DE ANUNTURI|SERVICE AUTO|REPARATII MECANICE|RECONDITIONARI
CU VANZARI PIESE AUTO|AUTORIZAT RAR|COMPLEXE SI COMPLETE|MOTOARE SI TURBINE

CASETA DIRECTIE AUDI A5

Pret Caseta directie AUDI A5 de vanzare, cu garantie: 700 LEI

Aceasta piesa este reconditionata!

Mai jos puteti vizualiza cateva poze cu Caseta directie AUDI A5. Acesta piesa face parte din categoria de piese: Punte fata.

PIESA DIN ACEST ANUNT A FOST VANDUTA.
Daca doriti o alta oferta de pret CASETA DIRECTIE AUDI A5 sunati la 0757.900.100 / 0733.900.800 sau

Comandati aici   CASETA DIRECTIE AUDI A5!

 

Vind Caseta directie Audi A5. Cod produs 1040. CASETA DE DIRECTIE SE VINDE RECONDITIONATA, cu 6 luni garantie fara limita de km. Pozele produsului sunt relevante pentru modelul casetei, nu pentru starea acesteia la momentul vanzarii. Puteti ridica piesa de la sediul nostru sau o putem livra in 24h prin curier rapid, cu garantie si factura. Daca nu gasiti pe stoc exact modelul de caseta de directie care va trebuie, putem reconditiona chiar caseta dumneavoastra, oferind 6 luni garantie fara limita de km.

Anunturi vanzari piese AUDI A5 din dezmembrari

Pompa inalta presiune AUDI A5

Vand pompa inalta presiune AUDI A5 Categoria: Anexe motor De vanzare piese AUDI A5, 2.0 Diesel, 130 KW, caroserie Coupe din categoria anexe motor.

Pompa abs AUDI A5

Pompa abs AUDI A5 Categoria: Anexe motor De vanzare piese AUDI A5 din categoria anexe motor.

Pinion axa came AUDI A5

De vanzare pinion axa came AUDI A5 Categoria: Motor si cutie viteze De vanzare piese AUDI A5 din categoria motor si cutie viteze.

Motor AUDI A5

Motor AUDI A5 Categoria: Motor si cutie viteze De vanzare piese AUDI A5, 2.0 Diesel, 130 KW, caroserie Coupe din categoria motor si cutie viteze.

Injectoare AUDI A5

Vand injectoare AUDI A5 din dezmembrari Categoria: Motor si cutie viteze De vanzare piese AUDI A5, 2.0 Diesel, 130 KW, caroserie Coupe din categoria motor si cutie viteze.

Garnitura capac motor AUDI A5

Garnitura capac motor AUDI A5 Categoria: Motor si cutie viteze De vanzare piese AUDI A5 din categoria motor si cutie viteze.

Garnitura capac distributie AUDI A5

Garnitura capac distributie AUDI A5 second hand Categoria: Anexe motor De vanzare piese AUDI A5 din categoria anexe motor.

Garnitura capac culbutori AUDI A5

De vanzare garnitura capac culbutori AUDI A5 sh Categoria: Motor si cutie viteze De vanzare piese AUDI A5 din categoria motor si cutie viteze.

Filtru ulei AUDI A5

Vand filtru ulei AUDI A5 Categoria: Motor si cutie viteze De vanzare piese AUDI A5 Diesel, caroserie Hatchback din categoria motor si cutie viteze.

Far dreapta AUDI A5

Vand far dreapta AUDI A5 Categoria: Elemente optice De vanzare piese AUDI A5 din categoria elemente optice.

Va asteptam in cel mai mare parc de dezmembrari auto din zona Bucuresti, unde veti gasi aproape orice piesa pentru masina Dvs.! Livram prin curier piese din dezmembrari auto, in Bucuresti si in orice localitate din Romania!

PRET PIESE