POMPA INALTA PRESIUNE ISUZU D-MAX
PESTE 45.000 DE ANUNTURI|SERVICE AUTO|REPARATII MECANICE|RECONDITIONARI
CU VANZARI PIESE AUTO|AUTORIZAT RAR|COMPLEXE SI COMPLETE|MOTOARE SI TURBINE

POMPA INALTA PRESIUNE ISUZU D-MAX

Pret Pompa inalta presiune ISUZU D-MAX de vanzare, cu garantie: 1500 LEI

Aceasta piesa este second hand!


Mai jos puteti vizualiza cateva poze cu Pompa inalta presiune ISUZU D-MAX, 2.5 Diesel, 100 KW, caroserie Pickup. Acesta piesa face parte din categoria de piese: Anexe motor.

Daca doriti o alta oferta de pret POMPA INALTA PRESIUNE ISUZU D-MAX sunati la 0757.900.100 / 0733.900.800 sau

Comandati aici   POMPA INALTA PRESIUNE ISUZU D-MAX!

 

Vindem Pompa inalta presiune Isuzu D-max motorizare 2.5 Diesel, 100 kw, caroserie Pickup. Cod produs 42813. Puteti ridica piesa de la sediul nostru sau o putem livra in 24h prin curier rapid, cu garantie si factura. Avem pe stoc si alte piese pentru aceasta masina, pentru orice informatii va rugam sa ne contactati telefonic sau pe email.

Anunturi vanzari piese ISUZU D-MAX din dezmembrari

Segmenti ISUZU D-MAX

Vand segmenti ISUZU D-MAX Categoria: Anexe motor De vanzare piese ISUZU D-MAX din categoria anexe motor.

Piston ISUZU D-MAX

Piston ISUZU D-MAX Categoria: Motor si cutie viteze De vanzare piese ISUZU D-MAX din categoria motor si cutie viteze.

Motor ISUZU D-MAX

De vanzare motor ISUZU D-MAX Categoria: Motor si cutie viteze De vanzare piese ISUZU D-MAX, 2.5 Diesel, 100 KW, caroserie Pickup din categoria motor si cutie viteze.

Cuzineti palier ISUZU D-MAX

Cuzineti palier ISUZU D-MAX Categoria: Motor si cutie viteze De vanzare piese ISUZU D-MAX din categoria motor si cutie viteze.

Cuzineti biela ISUZU D-MAX

Vand cuzineti biela ISUZU D-MAX din dezmembrari Categoria: Motor si cutie viteze De vanzare piese ISUZU D-MAX Diesel, caroserie Pickup din categoria motor si cutie viteze.

Cuzineti axiali ISUZU D-MAX

Cuzineti axiali ISUZU D-MAX Categoria: Motor si cutie viteze De vanzare piese ISUZU D-MAX din categoria motor si cutie viteze.

Biele ISUZU D-MAX

Biele ISUZU D-MAX second hand Categoria: Motor si cutie viteze De vanzare piese ISUZU D-MAX din categoria motor si cutie viteze.

Va asteptam in cel mai mare parc de dezmembrari auto din zona Bucuresti, unde veti gasi aproape orice piesa pentru masina Dvs.! Livram prin curier piese din dezmembrari auto, in Bucuresti si in orice localitate din Romania!

PRET PIESE