CUZINETI BIELA NISSAN SERENA
PESTE 45.000 DE ANUNTURI|SERVICE AUTO|REPARATII MECANICE|RECONDITIONARI
CU VANZARI PIESE AUTO|AUTORIZAT RAR|COMPLEXE SI COMPLETE|MOTOARE SI TURBINE

CUZINETI BIELA NISSAN SERENA

Pret Cuzineti biela NISSAN SERENA de vanzare, cu garantie: 105 LEI

Aceasta piesa este noua!


Mai jos puteti vizualiza cateva poze cu Cuzineti biela NISSAN SERENA, 2.0 Diesel, 49 KW, caroserie Van. Acesta piesa face parte din categoria de piese: Motor si cutie viteze.

Daca doriti o alta oferta de pret CUZINETI BIELA NISSAN SERENA sunati la 0757.900.100 / 0733.900.800 sau

Comandati aici   CUZINETI BIELA NISSAN SERENA!

 

Vindem Cuzineti biela Nissan Serena motorizare 2.0 Diesel, 49 kw, caroserie Van. Cod produs 45069. Puteti ridica piesa de la sediul nostru sau o putem livra in 24h prin curier rapid, cu garantie si factura. Avem pe stoc si alte piese pentru aceasta masina, pentru orice informatii va rugam sa ne contactati telefonic sau pe email.

Anunturi vanzari piese NISSAN SERENA din dezmembrari

Pompa injectie NISSAN SERENA

Vand pompa injectie NISSAN SERENA Categoria: Motor si cutie viteze De vanzare piese NISSAN SERENA, 2.3 Diesel, 55 KW, caroserie Van din categoria motor si cutie viteze.

Motoras aeroterma NISSAN SERENA

Motoras aeroterma NISSAN SERENA Categoria: Bord De vanzare piese NISSAN SERENA din categoria bord.

Electromotor NISSAN SERENA

De vanzare electromotor NISSAN SERENA Categoria: Motor si cutie viteze De vanzare piese NISSAN SERENA, 2.3 Diesel, 55 KW, caroserie Van din categoria motor si cutie viteze.

Camasa bloc motor NISSAN SERENA

Camasa bloc motor NISSAN SERENA Categoria: Motor si cutie viteze De vanzare piese NISSAN SERENA, 2.0 Diesel, 49 KW, caroserie Van din categoria motor si cutie viteze.

Alternator NISSAN SERENA

Vand alternator NISSAN SERENA din dezmembrari Categoria: Motor si cutie viteze De vanzare piese NISSAN SERENA, 2.3 Diesel, 55 KW, caroserie Van din categoria motor si cutie viteze.

Va asteptam in cel mai mare parc de dezmembrari auto din zona Bucuresti, unde veti gasi aproape orice piesa pentru masina Dvs.! Livram prin curier piese din dezmembrari auto, in Bucuresti si in orice localitate din Romania!

PRET PIESE