DEZMEMBRARI AUTO GAGU - cel mai mare parc de dezmembrari din zona Bucuresti - livrari piese in toata tara!
PESTE 45.000 DE ANUNTURI|SERVICE AUTO|REPARATII MECANICE|RECONDITIONARI
CU VANZARI PIESE AUTO|AUTORIZAT RAR|COMPLEXE SI COMPLETE|MOTOARE SI TURBINE

GEAMURI LEXUS DIN DEZMEMBRARI

Comercializam piese auto din categoria: GEAMURI.

Categoria geamuri cuprinde: chedder geam, geam caroserie dreapta, geam caroserie stanga, geam usa df, geam usa sf, luneta, parbriz

CLICK AICI pentru CERERE OFERTA PRET!

Puteti achizitiona piese provenite din dezmembrari auto Lexus direct de la sediul nostru sau le puteti comanda online sau telefonic si vor fi livrate prin curierat in orice localitate din tara. Oferim garantie pentru toate piesele pe care le comercializam!

Piese auto dezmembrari LEXUS

 Lexus Es

Geamuri LEXUS ES Vand piese auto din categoria geamuri din dezmembrari LEXUS ES. Piese LEXUS ES de vanzare, cu garantie!

 Lexus Es (vzv)

Geamuri LEXUS ES (VZV) Vand piese auto din categoria geamuri din dezmembrari LEXUS ES (VZV). Piese LEXUS ES (VZV) de vanzare, cu garantie!

 Lexus Gs

Geamuri LEXUS GS Vand piese auto din categoria geamuri din dezmembrari LEXUS GS. Piese LEXUS GS de vanzare, cu garantie!

 Lexus Is

Geamuri LEXUS IS Vand piese auto din categoria geamuri din dezmembrari LEXUS IS. Piese LEXUS IS de vanzare, cu garantie!

 Lexus Ls

Geamuri LEXUS LS Vand piese auto din categoria geamuri din dezmembrari LEXUS LS. Piese LEXUS LS de vanzare, cu garantie!

 Lexus Rx

Geamuri LEXUS RX Vand piese auto din categoria geamuri din dezmembrari LEXUS RX. Piese LEXUS RX de vanzare, cu garantie!

 Lexus Sc

Geamuri LEXUS SC Vand piese auto din categoria geamuri din dezmembrari LEXUS SC. Piese LEXUS SC de vanzare, cu garantie!

 

Dezmembrari Lexus - poze cu cateva dintre masinile aflate la dezmembrat in parcul nostru

Beneficiati de garantie pentru toate tipurile de piese auto din dezmembrari pe care le comercializam!

Va asteptam in cel mai mare parc de dezmembrari auto din zona Bucuresti, unde veti gasi aproape orice piesa pentru masina Dvs.! Livram prin curier piese din dezmembrari auto, in Bucuresti si in orice localitate din Romania!

PRET PIESE