RABLA 2019 DEZMEMBRARI AUTO GAGU - cel mai mare parc de dezmembrari din zona Bucuresti - livrari piese in toata tara!
INSCRIERE NEWSLETTER Aflati cand primim o masina ca a Dvs. la dezmembrat!

RECONDITIONARE AXA CAME

Oferim servicii de reconditionare pentru urmatoarele categorii de piese auto: motoare, casete de directie si etrieri.

Serviciile noastre de reparatii sunt complete, de la inspectie si diagnoza, la demontare, rectificare mecanica, reconstructie si reinstalare. Piesele de schimb folosite sunt de calitate si oferim garantie pentru toate lucrarile de reconditionare.

Toate operatiunile se efectueaza pe utilaje specializate, fara prelucrari manuale efectuate de catre operatori. Echipa noastra are o experienta de lucru de peste 15 ani in prelucrarea si asamblarea de motoare.

Selectati marca Dvs. pentru vizualizare anunturi reconditionari axa came:

Cele mai noi piese reconditionate

De vanzare axa came Opel Astra G (1998-)

Vand axa came OPEL ASTRA G (1998-) - cod piesa: 1143 Piesa reconditionata Comercializam piese auto din categoria: motor si cutie viteze OPEL ASTRA G (1998-), 1.7 Diesel, 55 KW, caroserie Break De vanzare axa came OPEL ASTRA G (1998-), cu garantie!

Vand axa came Opel Corsa C (2000-)

Axa came OPEL CORSA C (2000-) - cod piesa: 1144 Piesa reconditionata Comercializam piese auto din categoria: motor si cutie viteze OPEL CORSA C (2000-), 1.3 Diesel, caroserie Hatchback Vand axa came OPEL CORSA C (2000-), cu garantie!

 

Reconditionare axa came cu garantie, la cel mai bun pret!

Beneficiati de garantie pentru toate tipurile de piese auto din dezmembrari pe care le comercializam!

Va asteptam in cel mai mare parc de dezmembrari auto din zona Bucuresti, unde veti gasi aproape orice piesa pentru masina Dvs.! Livram prin curier piese din dezmembrari auto, in Bucuresti si in orice localitate din Romania!

PIESE AUTO DEZMEMBRARI

CATEGORII PIESE AUTO